Camping de Bosrand Spier in Drenthe

 

 

Zwemvijver in Midden-Drenthe

Zwemmen op de camping dat kan in De Zwemvijver in Midden-Drenthe. Wat is nou lekkerder dan zo vanaf het kampeerterrein of je accommodatie naar de zwemvijver te lopen en daar een frisse sprong in het water te nemen.

Genoeg gras om je handdoekje neer te leggen en er is voor de kleinere kinderen een zandstrandje om zandkastelen te bouwen.

 

De Zwemvijver

De Zwemvijver is toegankelijk voor iedereen zowel gasten op de camping alsook gasten van buitenaf. Voor kinderen zonder zwemdiploma zijn bandjes verplicht en toezicht is verantwoording van de ouders.

De zwemvijver is niet geschikt voor zwemplezier voor hondjes, daarvoor zijn er andere mogelijkheden binnen Midden-Drenthe te vinden.

 

Speelmateriaal

De Zwemvijver in Midden-Drenthe is eigendom van Camping de Bosrand. We hebben een bootje die voor iedereen te gebruiken is en ook wat opblaasbaar materiaal is er te vinden, een klein glijbaantje is aanwezig om het water in te glijden.  Alles is vrij te gebruiken, alleen laat het wel heel zodat anderen er ook gebruik van kunnen maken, meld het bij de kantine als er iets kapot is of niet naar wens.

Gasten van buitenaf zijn verplicht een consumptie af te nemen bij gebruik van de vijver.

Consumpties te verkrijgen bij de kantine van Camping de Bosrand:

  • koffie
  • thee
  • frisdrank
  • ijs