Camping de Bosrand Spier in Drenthe

 

 

Uniek Overnachten in Drenthe           

Drenthe nodigt u uit om de mooie natuur te komen verkennen.  Drenthe is veelzijdig, Drenthe is mooi! Of u nou wilt fietsen, wandelen en/of de diverse attracties bezoeken, Drenthe heeft het allemaal.  U kunt hier een dag voor uittrekken maar waarom komt u niet heerlijk uniek overnachten zodat u meerdere dingen kunt doen. Uniek Overnachten in Drenthe.

Wilt u een keertje anders overnachten?  Ludiek overnachten? Uniek overnachten.

Heerlijk slapen in een  Huifkar of in een Pipowagen

De Huifkar biedt slaapplaatsen aan voor 3 personen ( er is een tweepersoonsbed en een 1 persoonsbed wat boven het tweepersoonsbed staat. De Pipowagen heeft een klein tweepersoonsbed. Beide accommodaties hebben een klein keukenblokje met keukeninventaris. De accommodaties staan in de nabijheid van een sanitairgebouw waar u gebruik kunt maken van de douche en toilet.

Uniek Overnachten, anders overnachten. Heeft u voor 1 nacht en slaapplaats nodig, bent u op de fiets aan het rondreizen, heeft u een bezoek aan:

kom dan overnachten bij ons op de camping.  Camping de Bosrand is gelegen in het dorpje Spier, in de nabijheid ligt het Nationaal Park Dwingelderveld en Terhorsterzand. Twee prachtige natuurgebieden waar u in alle jaargetijden kunt genieten van de kleuren die de natuur te bieden heeft.  Wilt u heerlijk afkoelen in zwemwater dan bent u op onze camping op het juiste adres, we beschikken over een grote zwemvijver waar u heerlijk in kunt zwemmen, honden zijn helaas niet toegestaan om hier een duik in te nemen.

In uw accommodatie vind u een waterkokertje, een tweepits gasstelletje, kleine koeling (formaat minibar), Keuken gerei e.d. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Uniek Overnachten met ontbijt? B&B

Wilt u een compleet heerlijk ontbijt nuttigen 's ochtends dan kunnen wij dit voor u regelen.

Het ontbijt bestaat uit:  verse broodjes uit de oven, crackers, boterhammen. Zoet beleg, hartig beleg (2 soorten kaas en diverse vleessoorten), gekookte eieren, yoghurtjes, fruit, zuivel, vruchtensap, koffie en/of thee.

We bezorgen dit op een door u gekozen tijdstip bij uw Huifkar of Pipowagen. Wilt u het ontbijt liever in de kantine geserveerd krijgen dan is dit in overleg mogelijk.