info@bosrand-spier.nl +31(0)593-562354

Camping Reglement:

Het reglement is er voor u en voor ons. De bedoeling is om helderheid te verstrekken. Dit om allerlei problemen, discussies en geschillen te vermijden. Het reglement is er niet opgericht om u beperkingen op te leggen. Het dient als leidraad voor een gezellig en probleemloos verblijf voor u en uw mede kampeerders van onze camping. De overheid stelt steeds meer eisen aan de inrichting van een kampeerterrein en daar zal ook de directie zich aan moeten houden.

Aankomst:
Plaats uw kampeermiddel op uw standplaats, zodanig dat anderen geen overlast wordt aangedaan. De toegewezen plaats dient u schoon te houden. Uw auto daarna op de parkeerplaats stallen. Gebruik voornamelijk tenttapijt voor het behoud van de grasmat.

Afval:
Papieren kunt u, mits bij elkaar gebonden of in een doos, in de blauwe container doen.
Overig huisvuil kunt u in goed afgesloten vuilniszakken deponeren in de grote vuilnis container naast de boerderij. Let wel: het gaat hier om huisvuil vanaf de camping, niet om grofvuil of vuilnis wat u van huis meeneemt! Grofvuil wordt niet ingenomen, bijvoorbeeld Vlonders, koelkasten, oude vloerbedekking, kapotte tuinstoelen etc. dit dient uzelf af te voeren!
Glas dient u voor uw zelf te verzamelen en naar de glasbak te brengen in Spier, Wijster of Beilen.
Er mag absoluut geen afval in het bos of in de sloot gegooid worden!

Auto wassen:
Het wassen van uw auto op het terrein is niet toegestaan.

Barbecueën:
Barbecueën is toegestaan. Bij extreme droogte wordt het tevoren kenbaar gemaakt als het niet is toegestaan. Wees uitermate voorzichtig met vuur en gooi nooit een brandende lucifers of sigaret weg. Altijd een emmer met water binnen handbereik houden. Het opsteken van open vuur is verboden.

Betaling:
Bij reservering betaalt u vooraf uw kampeergeld zoals op de nota is aangegeven.
Zonder reservering betaald u bij aankomst contant. (geen pin) U ontvangt geen restitutie van het kampeer geld bij tussentijds of eerder vertrek. (Uitzondering door de beheerder bepaalt.) Bij wanbetaling zijn wij genoodzaakt maatregelen te treffen. Dit zal leiden tot extra onkosten.

Bezoekers:
Uw bezoek is van harte welkom. Zij dienen zich vooraf te melden bij de receptie. Zij mogen echter niet met hun auto het terrein op. Onder bepaalde omstandigheden kan dit, na overleg met ons, uiteraard wel. De ingeschreven gast is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn/haar bezoek. Bezoekers dienen het terrein te verlaten voor 23.00 u.

Bromfietsen:
Bromfietsen dienen aan de hand meegenomen te worden.

Chemisch toilet:
Bij het toilet gebouw is een stortplaats voor chemisch toilet en spoelwater aanwezig

Diefstal en dergelijke:
“De Bosrand” aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadiging van eigendommen van gasten of bezoekers van gasten, alsmede ongevallen die gasten of bezoekers van gasten overkomen.

De Douches:
Het nieuwe sanitair gebouw maakt gebruik van Sepkaarten, welke in de kantine kunnen worden opgewaardeerd.
Bij het stenen sanitairgebouw wordt nog gebruik gemaakt van een muntautomaat, hiervoor heeft u € 0,50 nodig. Er wordt verwacht dat u na gebruik het sanitair schoon achter laat.

Elektra/Water:
De elektra aansluiting bij de plaats is geschikt voor 6 Ampère. Extra ampère (10) kost € 1,50 per dag en is door de campingbeheerder in te stellen.
Bij afwezigheid van 2 dagen of meer moet de elektra worden uitgeschakeld, stekkers uit de stroomkast.

Gevonden voorwerpen:
Gevonden voorwerpen dienen bij de receptie te worden afgegeven.

Grasmaaien:
Het kampeerterrein wordt regelmatig gemaaid, hiervoor graag uw aandacht ivm de elektrakabel van uw kampeermiddel. Uw medewerking kan worden gevraagd bij het verplaatsen van picknicktafels indien nodig.

Huisdieren:
Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan op de camping. Huisdieren moeten vooraf worden aangemeld. Indien de huisdieren de behoefte op het terrein doen, dient u dit direct zelf opruimen. Doch u dient uw huisdier buiten het terrein en complex uit te laten. Speciale zakjes in de kantine verkrijgbaar. Huisdieren op het terrein altijd aangelijnd houden.

Informatie:
In de kantine zijn diverse folders aanwezig over de activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Ook bij het sanitair gebouw zijn folders te verkrijgen.

Legitimatieplicht:
Wanneer u zich op de camping bevindt dient u een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Loge:
Gasten die bij u komen logeren (overnachten), dienen zich bij aankomst te melden bij receptie om zich in te laten schrijven. Uw gast betaalt per nacht € 5,00 incl toerist.belast. dit tarief geldt voor personen vanaf 12 jaar. Kinderen tussen 2 en 12 jaar betalen slechts € 3,50 incl toerist.belast. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis.
Afmelden bij vertrek.

Motoren:
Motoren worden op het terrein toegelaten, mits er stapvoets gereden wordt en de bestuurder herkenbaar is (helm af).

Nachtrust:
Gaat in om 23.00 uur tot 08.00 uur; na 23 uur is het niet toegestaan op de camping te rijden. Wij zijn genoodzaakt tegen rust verstoorders streng op te treden. Mechanisch muziek en muziekinstrumenten mogen niet buiten uw standplaats hoorbaar zijn.

Noodgevallen:
Ingeval van nood altijd receptie waarschuwen. Indien deze gesloten is, te bereiken onder het telefoonnummer 0593 562354 Dit geldt natuurlijk alleen voor uiterste noodgevallen.
Het algemene alarmnummer van Nederland is 112
Telefoonnummer huisarts, apotheek en tandarts zie prikbord sanitair gebouw of in de kantine.

Overnachten:
In een kampeer middel mogen alleen die personen overnachten, welke staan ingeschreven. Zonder toestemming van de beheerder mag niet van standplaats veranderd worden. Ook mogen geen veranderingen in of bij de gehuurde plaats worden aangebracht, zoals kappen of snoeien van bomen en struiken e.d.. De beheerder is bevoegd, indien nodig, na zijn oordeel foutief geplaatste kampeermiddelen te laten verplaatsen. Houders van seizoen plaatsen, welke voor het einde van de overeengekomen huur periode hun kampeermiddel van het terrein verwijderen, kunnen geen aanspraak maken op (gedeeltelijke) restitutie van het kampeergeld.

Parkeren:
Uw auto dient u na het plaatsen van uw kampeer middel op de centrale parkeerplaats geparkeerd te worden. U dient stapvoets te rijden. De maximale snelheid is tien kilometer per uur.

Receptie:
Openingstijden staan bij de deur aangegeven.

Sanitair:
Laat jonge kinderen onder de 6 jaar niet alleen naar het toilet gaan.
Niet spelen in toiletgebouwen. Laat de gebouwen schoon en netjes achter, dat is prettig voor u en voor de anderen.

Schade:
“ De Bosrand” behoudt zich het recht voor, u voor eventuele toegebrachte schade aansprakelijk te stellen.

Speeltoestellen en zwemmen:
Het gebruik hiervan is geheel op eigen risico, Ouders en Verzorgers let goed op uw kinderen! Zwemmen in de vijver is voor eigen risico.
Gebruik van skelters, fietsen en andere speeltuigen die door “De Bosrand” beschikbaar worden gesteld, mogen alleen op het terrein gebruikt worden. Het gebruik is op eigen risico. De gebruiker kan wanneer hij/zij door niet juist gebruik, aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.

Huifkarren/Paardrijden/Vissen:
Hiervoor alle inlichtingen in de kantine.

Terrein:
Houdt het terrein en de gebouwen schoon en beschadig ze niet.
Iedereen die op het terrein aanwezig is wordt geacht de regels te kennen. Deze dienen het gemeenschappelijk belang. Wij zijn bevoegd om een ieder die de regels niet naleeft, of op een andere wijze de goede gang van zaken verstoort, of verstoord heeft, onmiddellijk van het terrein te verwijderen resp. de toegang tot het terrein te ontzeggen.
Bij afwezigheid dient u elektrische apparaten en gasflessen af te sluiten.
Snoeren, kabels en lijnen dienen hoog opgehangen te worden i.v.m. grasmaaien.

Vertrek:
Wij vinden het leuk u bij vertrek te mogen groeten en te informeren hoe uw vakantie beleeft heeft bij “De Bosrand” Laat uw plaats netjes achter.

Wassen/drogen:
Gebruik wasmachine € 4,00 en droger € 3,50. Dit is incl. wasmiddel. U mag geen eigen wasmiddel in onze wasmachine gebruiken.

Koelelementen:
Deze kunt u laten invriezen bij de kantine. Per 4 is 0,50 cent.

Kantine/Terras:
Hier kunt u onder het genot van fris/ijskoffie/pils/wijn/iets sterkers gezellig bijpraten.

Internet:
Wifi is gratis.

In alle gevallen waarin bovenstaande regels niet voorzien, beslist de beheerder

Voor uw informatie: Winkels zijn er in Wijster en Beilen.
Hervormde, Gereformeerde en Katholieke kerken in Beilen.

Voorseizoen Kamperen

In het voorseizoen kamperen zie onze maand aanbiedingen (voor 2 personen, excl.toeristenbelasting)

 

> Bekijk deze aanbieding
Overnachten in een Pipokar of Huikar

Vanaf € 35,00 per nacht kunt u echt basic kamperen in een Huifkar of Pipowagen.

> Bekijk deze aanbieding
Naseizoen Kamperen

Naseizoen voor slechts € 175,00 kamperen 1 sept t/m 31 okt  incl. toeristenbelasting

> Bekijk deze aanbieding
Glamping Aanbieding

Vanaf € 225,- per weekend genieten van onze Glamping accommodatie op Camping de Bosrand.

> Bekijk deze aanbieding