Camping de Bosrand Spier in Drenthe

 

 

Omgeving 

Camping de Bosrand is gunstig gelegen in een prachtige en rustige omgeving, en fungeert als een uitstekend vertrekpunt voor talloze fiets- en wandelroutes die direct vanaf de camping beginnen.

De camping bevindt zich in de nabijheid van enkele van de grootste heidegebieden in Drenthe, met hun uitgestrekte vlaktes, betoverende vennetjes en veenmoerassen. Deze natuurpracht ligt slechts op een steenworp afstand van onze camping. Zowel het Nationaal Park het Dwingelderveld, dat grenst aan de camping, als het Terhorsterzand, dat zich achter de camping uitstrekt, bieden adembenemende landschappen en mogelijkheden voor natuurliefhebbers.

Bovendien bevinden zich in de directe omgeving schilderachtige dorpjes zoals Orvelte, Dwingeloo, Diever en Schoonoord, waar je kunt ronddwalen op zoek naar historische schatten, zoals Eldert en Brammert, en nog veel meer. Op cultureel gebied biedt de nabijheid van het bekende oorlogsmuseum Kamp Westerbork boeiende inzichten in de geschiedenis. Ook het Drents Museum in Assen, met zijn wisselende tentoonstellingen, is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verrijkende culturele ervaring.

Voor gezinsplezier is Wildlands Adventure Zoo Emmen een uitstekende bestemming, gelegen op ongeveer 35 kilometer afstand. Hier kunnen bezoekers genieten van de vernieuwde behuizingen en leefomgevingen voor dieren, evenals spannende nieuwe attracties voor zowel jong als oud.

Voor de dagelijkse benodigdheden vind je op slechts 3 kilometer afstand in Wijster een kleine supermarkt en een postagentschap. Als je meer winkels en supermarkten nodig hebt, is Beilen, op 6 kilometer afstand, een handige bestemming om aan je behoeften te voldoen. Kortom, Camping de Bosrand biedt de ideale locatie voor een gevarieerde en ontspannen vakantie in de prachtige provincie Drenthe.

Ontdek ons aanbod