Camping de Bosrand Spier in Drenthe

 

 

Huren op de camping.

U bent van harte welkom bij Camping de Bosrand in Spier.  We hebben verschillende mogelijkheden voor u.  Als u geen kampeermiddel bezit maar u wilt wel graag er even uit, of de vriendenclub gaat kamperen en u wilt ook graag mee. Of als u geen zin heeft om alles mee te sjouwen dan is huren op Camping de Bosrand in Spier Drenthe een optie.

Accommodatie Verhuur:

Huren bij Camping de Bosrand in Spier Drenthe.  We hebben:

  • een Bungalow,
  • een 4 persoons- en een 6 persoonschalet,
  • een Glampinghouse

De Bungalow,4 en 6 persoons Chalet en Glampinghouse zijn vanaf 2 nachten te huur. De bedden zijn voorzien van een matrasbeschermer, een dekbed en een kussen. Het linnengoed dient u zelf mee te nemen of bij ons te huren.  Tevens kunt u een verzorgd ontbijt reserveren in overleg op een tijdstip wat u wenst.  4 accommodaties zijn geschikt voor 4 personen en 1 is geschikt voor 6 personen. In deze accommodaties heeft u eigen Sanitair. 

De accommodaties staan verspreid over het kampeer terrein.

De Bungalow staat centraal gelegen op het kampeerterrein. De auto kunt u naast de bungalow parkeren. Naast de bungalow is een kampeerveldje.

De chalet (4 en 6 personen) staat in een hoek van een ander kampeerveldje. Hier mag de auto niet bij geparkeerd worden

De Glampinghouse, daar hebben we er twee van. Deze staan aan de rand van ons kampeerterrein gesitueerd. Hier mogen geen auto's naast geparkeerd worden.  Naast de glamping is er een mogelijkheid om een tentje of caravan te plaatsen mocht u met meer dan 4 personen willen overnachten. 

Bekijk onze mogelijkheden!