info@bosrand-spier.nl +31(0)593-562354

Nieuw en Vernieuwd

 

Vernieuwd:

 

Vorig Kampeerseizoen hebben we de 4 persoons chalet vervangen. Deze chalet heeft lang dienst gedaan, maar het voldeed niet meer.  Een zoektocht naar iets voor in de plaats!  De Keuze is Reuze, het duizelde zo nu en dan van alle verkregen informatie, foto's, aanbiedingen en prijzen.

En ineens zagen we een chalet, gebruikt en net binnen, deze hing nog aan de trekhaak om het terrein van de verkoper op te komen.

Een kijkje om de hoek van de deur en we waren eigenlijk al verkocht. Deze chalet kwam uit Engeland. Alle stopcontacten moesten worden vervangen, we wilden graag een aansluiting op gas en niet meer op gasflessen. Ook hier moesten aanpassingen komen. Het fornuis met oven moest vervangen worden. Deze chalet heeft Centrale Verwarming. Een hele verbetering. De "oude" had een straalkacheltje! 

De gasten die in de chalet verbleven waren allen enthousiast.  We zijn er zelf ook heel blij mee.  https://www.bosrand-spier.nl/accommodatie/2000/chalet--camping-de-bosrand/

 

Nieuw:

Bij onze zoektocht naar een 4 persoonschalet viel ons oog ook op een andere!  Er stond een pareltje in een lichtblauwe kleur. Het was een zelfde type als de 4 persoons die we net hadden gekozen. Een blik om de hoek van de deur........tja zelfde inrichting als de 4 persoons......alleen dit was een 6-persoons chalet. 1 slaapkamer extra, alles net even wat ruimer en een extra toilet. Tja....deze parel konden we eigenlijk ook wel kwijt op onze camping.

De aansluitingen voor een accommodatie lagen er al. Niet teveel nadenken, gewoon doen!   En zo hebben we twee blikvangers op de camping gekregen. 

Vernieuwd en Nieuw.    Dus heeft u interesse om in een chalet bij ons te verblijven?  Niet teveel nadenken, gewoon doen!  

https://www.bosrand-spier.nl/accommodatie/12580/6-persoons-chalet/

 

 

 

 

 

 

Archief

Nieuw en VernieuwdOogstdag in LheeSIVO Festival 2019Drentse Fiets4DaagseOpening Camping