Bekijk alle foto's

Glamping - Camping de Bosrand

Reserveer direct
  • Informatie
  • Impressie
  • Ligging
  • Prijzen
  • Reservering
  • Contact

Algemene Informatie

Glampinghouse, of 'glamorous camping', is een trend op het gebied van kamperen. Tijdens uw vakantie verblijft u in een sfeervol glampinghuis en kampeert u geheel in stijl, voorzien van alle gemakken. Het Glampinghouse kijkt uit over de velden en bossen in de verte. De belangrijkste eigenschappen die daarbij opkomen zijn rust, ruimte om te ademen en privacy.

Ons Glampinghouse heeft 2 slaapkamers, 1 met een stapelbed en 1 met een tweepersoonsbed, (allemaal met enkele matrassen en enkele dekbedden). Beddengoed is niet inbegrepen (u kunt dit bij ons huren of u neemt het zelf mee). Keukenblok met complete inventaris. Televisie met digitenne. Eethoek en bank. En natuurlijk heb je je eigen douche en toilet. Houten terras met loungeset. Het is gelegen nabij Nationaal Park “Dwingelderveld” en het natuurgebied Terhorsterzand. Fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping. En nog veel meer activiteiten en uitstapjes in de buurt. Op de Camping is een zwemvijver.  Wilt u 's ochtends vers gebakken brood of een compleet ontbijt in uw Glampinghouse, dan verzorgen wij dit graag voor u.

Activiteiten

Op de onze camping hebben wij een groot aantal mogelijkheden voor u en uw kinderen om zich te vermaken. In de directe omgeving liggen grote heidevelden en zijn er tal van prachtige wandel- en fietsroutes door het Dwingelderveld.

 
 
 

 

De faciliteiten van Glamping - Camping de Bosrand

Accommodatietype

Glamping

Ligging van Glamping - Camping de Bosrand

Omgeving Glamping - Camping de Bosrand

[{"Bushalte":"200m"},{"Meer":"50m"},{"Paardrijden":"50m"},{"Restaurant":"2km"},{"Speeltuin":"50m"},{"Stadscentrum":"8km"},{"Station":"8km"},{"Supermarkt":"4km"},{"Wandelroute":"100m"}]

Prijzen

Prijzen 4 pers. Glampinghouse  2024  excl. belastingen/toeslagen

Laagseizoen        € 310,00 per week

                            € 210,00  weekend

                            € 230,00 midweek

Hoogseizoen       € 410,00 per week  (en overige schoolvakanties/feestdagen) 

Voor een weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren geldt € 275,00

Eindschoonmaak € 35 

Borg € 75